Nejlepší bojové hry

08.01.2012 23:37

 

Nové hry stále přibývají a vybrat z tak velkého množství pár her, které opravdu zaujaly a staly se tak alespoň na krátkou dobu legendami v tomto žánru je těžké. Nejoblíbenější bojové hry online má každý jiné. My se Vám na tomto místě pokusíme popsat tři bojovky, které stojí za to vyzkoušet, protože si je oblíbilo více lidí, než pouzí jedinci.

Ownage burst

K dispozici máte pouze jednoho bojovníka. Vaši soupeři jsou na tom o poznání lépe, protože jich je opravdová převaha. Objevují se všude a Vy na svou obranu máte pouze ruční zbraň a několik granátů. O opravdové napětí tak v této hře není nouze ani na chvilku.

Xevoz showdown

Velkou variabilitu, co se boje týče, nabízí hra Xevoz showdown. Zde si totiž můžete zvolit ze dvou misí a z bojovníků, se kterými se utkáte. Ten bojovník, kterého si vyberete Vy, se vydá na dlouhou a velmi nebezpečnou cestu. K tomu, abyste ji překonali máte několik životů a energii, se kterou musíte dobře nakládat.

Final Survival

Opravdu originální zpracování oblíbeného zombie tématu nabízí hra Final Survival, kde bude Vaším úkolem prostřílet se ulicemi města. Na začátku si zvolíte jednu ze tří postav, a pak se rovnou pustíte do boje. Pozor však, u postav nejde pouze o vzhled, ale také o schopnosti. S postupujícími levely je zabíjení zombies obtížnější. Do jakého dojdete Vy?

—————

Zpět


Kontakt

Hry bojové


Zahrajte si nejlepší online bojové hry. Stačí navštívit web bojovehry.com vybrat si některou z desítek super her.