Nejnovější bojové hry

08.01.2012 23:36

 

Každým dnem se na herních webech objevují nové a nové bojové hry online. Vyzkoušet každou hru je téměř nad lidské síly. My jsme pro Vás připravily krátký výpis třech bojových her, které si můžete vyzkoušet. Tyto hry se řadí mezi nejnovější bojovky, takže je možná ani velcí hráči bojových her nebudou ještě znát.

Epic war

Ne příliš dobrý vzhled ve hře Epic war plně nahrazuje skvělá hratelnost a příběh, který Vás uchvátí. Vaším úkolem je totiž zničit základnu nepřítele. Ta se však jen tak snadno dobýt nenechá. Každou chvíli proti Vám pošle vojsko, které má za úkol Vás zlikvidovat. Bránit se můžete nejrůznějšími typy vojáků a zbraní, které lze postupně vylepšovat.

Undercover ops

Pokud jste se někdy toužili vypravit do džungle, hra Undercover ops Vám k tomu dává jedinečnou příležitost. V této hře se totiž stanete bojovníkem v džungli, ve které musíte projít velmi strastiplnou cestu. Dobrých rad na cestu může být hned několik. Rozhodně se snažte vyhýbat nepřátelům, pokud Vás uvidí, budou se Vás snažit zabít. V případě nouze použijte mačetu.

King Island

Opravdu velmi vydařená online bojová hry nese název King Island. Jak název napovídá, stanete se v ní králem, který chce získat zpátky své panství. Nepřátelští bojovníci však hrad již obsadili, a budou se Vás snažit zneškodnit. Velmi zábavná bojovka s RPG prvky Vás jistě bude bavit opravdu dlouhou dobu.

—————

Zpět


Kontakt

Hry bojové


Zahrajte si nejlepší online bojové hry. Stačí navštívit web bojovehry.com vybrat si některou z desítek super her.