Další bojové hry

08.01.2012 23:38

 

Nestačil Vám nášup bojových her, který jsme Vám doposud nabídli? Nezoufejte. Bojových her opravdu není málo, takže si může vybrat opravdu každý. Pro ty náročnější, kteří si ještě ty své bojovky nenašli, představíme další tři hry, které stojí za to si alespoň vyzkoušet. Třeba zrovna Vás tyto bojové hry online osloví.

Age of war

Jestli hledáte opravdu povedenou bojovku s příjemnou jednoduchou grafikou, Age of war, je to pravé pro Vás. Začínáte v pravěku, kde musíte bránit svou jeskyni proti nepříteli, který na Vás posílá „vojska“ pravěkých mužů. Jak jde vývoj, můžete vyzkoumat lepší bojovníky a lepší zbraně. Postupně se tak dostanete od pravěkých bojovníků až do budoucnosti, kde budete na protivníka vysílat roboty. Pokud ho ovšem dřív nezničíte. Nebo on Vás!

Star wings

Bloudit vesmírem a bojovat s nepřátelskými loděmi můžete v bojové hře Star wings. Nepřátelské lodě zde budou opravdu dotěrné, takže se připravte na krutý boj. Za zničené nepřátelské lodě lze naštěstí získat bonusy, které Vám pomohou v dalším boji – nejčastěji se jedná o energii nebo zbraně pro Vaši loď.

Straw hat samurai

Zajímavý název nese bojovka Straw hat samurai, kde se stanete samurajským bojovníkem. Ten prochází dlouhou cestu, na které číhá mnoho nebezpečí. Tuto cestu však nepodniká jen tak, ale s cílem zničit svého úhlavního nepřítele. Než k němu dorazí, je však třeba aby se naučil bojovat se svou katanou.

—————

Zpět


Kontakt

Hry bojové


Zahrajte si nejlepší online bojové hry. Stačí navštívit web bojovehry.com vybrat si některou z desítek super her.