Bojové hry pro dva

08.01.2012 23:36

 

Jestliže se u počítače doma nudíte dva, nemusíte trávit dlouhé chvíle pouze nad šachy a piškvorkami. Zahrajte si spolu u jednoho počítače bojové hry online. Ty nejlepší bojovky, které Vám tu nabízíme, můžeme obecně rozdělit do dvou větví. První možností je, že budete bojovat prosti sobě. Tou druhou je pak možnost hrát v kooperaci.

Swords and sandals

Jednou z kooperačních her, je například hra Sword and sandals, která se dočkala již i čtvrtého pokračování. Ve hře je Vaším úkolem projít s několika gladiátory herní mapu, kde bojujete, zvyšujete si zkušenosti, sbíráte bonusy a plníte úkoly. Za každým levelem, který projdete následuje samozřejmě ještě obtížnější.

Dogfight the great war

Výbornou hrou pro dva, kde můžete spolu soupeřit ve svém leteckém umění, je hra Dogfight the great war. Budete zde létat dvouplošníky a ukazovat, co dokážete v leteckých soubojích. Hrát jde tato hra i v jednom hráči proti počítači. Můžete tak potají trénovat dopředu.

Double siege

Hezky zpracovaná hra double siege pracuje na jednoduchém principu obrany hradu. Přes kopec na Vás dělem útočí soupeř. Vy zase útočíte na něj. Každá správná trefa Vás tak posunuje blíže k cíli. Ten je samozřejmě zničit nepřítele dříve, než zničí on Vás.

—————

Zpět


Kontakt

Hry bojové


Zahrajte si nejlepší online bojové hry. Stačí navštívit web bojovehry.com vybrat si některou z desítek super her.